Kontorsstäd av Välstädat

Oj, är du här igen? Vad trevligt! Jag är också här i gen naturligtvis och idag blir det lite snack om både godis och när jag fick hjälp av Välastädat med att sätta upp markiser här i Lidköping på mitt kontor.

Vad är ert favoritgodis och vilket godis är det ni absolut inte kan äta? Själv älskar jag surt godis men om man ska äta mycket sådant så måste man ibland ha choklad som en smakbrytare för annars blir det alldeles för surt och det går ju inte. Jag kan absolut inte äta gelégodisar eftersom jag varken gillar konsistensen eller smaken! Jag har nu varje fredag börjat köpa godis till personalen på kontoret eftersom jag tycker att de är värda det och det var här snacket började om vilket godis som var gott eller inte. I alla fall så fick jag hjälp med att sätta upp markiser i Lidköping på mitt kontor för att solen oftast skiner in här på dagarna och då är det omöjligt att se vad man gör på datorskärmen så jag tyckte att detta var nödvändigt. Min personal uppskattade att vi satte upp dessa markiser i Lidköping på kontoret och de tyckte om dem nästan lika mycket som de tyckte om godiset jag köpte. Jag tycker det är roligt att se när personer är glada och när man hjälper till med saker och ting som får dem att må bra. Vad kul att ni ville läsa ännu ett av mina inlägg och jag räknar med att ni läser nästa också för då kommer det mer rolig information om mitt företag och den informationen kommer kanske gynna er. Vem vet? Men ha det så bra nu så hörs vi imorgon klockan 10.00.