Min nya, söta hund

Hej och välkommen till min fina blogg. Idag kommer mitt inlägg handla om hundar och mer specifikt om en kull av Tysk spitz/mittel spitz i Mölndal hos Dilopop Kennel som jag var och hälsade på i helgen.

Ända sedan jag var liten har jag alltid velat ha en hund men eftersom min mamma och pappa inte är så förtjusta i hundar så har det inte blivit någon, hur mycket jag och min syster än har tjatat om det. Jag har aldrig vetat vad jag vill ha för ras men nu har jag kommit på det och jag har äntligen hittat en uppfödare av denna ras Tysk spitz/mittel spitz i Mölndal. Jag tog med min syster till dem i helgen och vi var så taggade när vi åkte bilen dit. Vi bor båda hemifrån så nu kände vi att vi äntligen kunde köpa varsin lite vovve. Vi åkte dit och det första vi märker är att uppfödaren var jättetrevlig och att hon hade många hundar, vilket har vart en dröm för mig. Det var så många söta valpar så jag visste inte vilken jag skulle börja klappa först. Medan vi satt och gosade med valparna berättade uppfödaren information om raserna som till exempel sjukdomar, vad de behöver väga och hur mycket de ska äta och så vidare. Det är så mycket man inte har tänkt på innan man faktiskt kommer till en uppfödare som berättar allt man behöver veta. Denna uppfödare av Tysk spitz/mittel spitz i Mölndal var väldigt seriös och det slutade med att både jag och min syster köpte varsin valp så nu kan de syskonen umgås hur mycket som helst och det gör också att jag och min syster kan komma närmre varandra. Detta känns så bra!