Regelbunden massage får mig att må bra

Hej fina ni. Imorgon är det dags för det jag alltid gör två gånger i månaden. Kan ni gissa vad det är? Jo jag ska gå på min massage i Karlstad hos Becara Massage & Wellness som jag brukar gå till. Jag ska idag snacka om lite vad det är jag kommer ta för massage idag och även om vad min pojkvän gjorde för mig igår.

Vi börjar med den smaskiga nyheter tycker jag. Jo, igår när jag kom hem från jobbet hade min kille lagat mat, som han aldrig brukar göra men jag tackade för det eftersom jag var väldigt hungrig. Han hade också tänt ljus vid matbordet och jag undrade vad han hade gjort för dumheter nu och om han försökte fjäska för mig. Haha nej då jag tyckte bara att det var gulligt! När vi då sitter vid bordet så tar han upp en ring och friar till mig! Så gulligt ju! Mer om det kommer i nästa inlägg. Nu ska vi prata om massagen i Karlstad som jag brukar ta hos Becara Massage & Wellness och imorgon ska jag ta en så kallad avslappnad massage som gör en lugn helt enkelt. Jag brukar ta en djupverkande massage då jag tycker att den gör mest resultat med efter dessa hektiska två veckor på jobbet så kände jag att jag behövde denna avslappnande massage i Karlstad. Jag litar på Becara Massage & Wellness och jag tror inte att den typen av massage kan bli annat än bra och jag ser fram emot att komma dit och verkligen få slappna av för en gång skull! God natt fina ni så kommer det ett inlägg imorgon om lite mer information kring frieriet! Ni är bäst!