Sweden städ & Flytt

God morgon världen och välkomna till en ny, härlig dag på denna jord. Idag har jag flyttat till mitt nya hus, en bit bort från där jag bodde innan och jag trivs som fisken i vattnet. Jag fick hjälp med flytten av Sweden Flytt och Städ i Borås som har burit och transporterat alla mina ägodelar och möbler.

Jag har alltid vart den som har önskat efter ett hus och att dela det med kärleken för livet och nu har jag i alla fall en av de två grejerna. Jag har verkligen inte bråttom att hitta mitt livs kärlek men det hade vart roligt att hitta honom så snart som möjligt. Jag trivs väldigt bra själv men nu när jag har bott i huset i cirka en dag så känns det väldigt tomt då det för ena delen inte finns någon annan individ i huset och för att mina möbler inte täcker ytorna som de gjorde i min lägenhet som var mycket mindre än huset jag nu bor i. I alla fall visste inte jag riktigt hur jag skulle få med mig alla möbler till huset då jag har en ganska liten bil utan dragkrok och det var då jag hittade Sweden Flytt & Städ i Borås som kunde hjälpa mig med att transportera alla mina möbler och de flesta av kartongerna. Den hjälpen jag fick av denna firma var väldigt behövlig eftersom jag aldrig hade klarat detta själv och om ni bor i eller i närheten så tycker jag att ni ska anlita Sweden Flytt & Städ i Borås med omnejd och låta dem hjälpa till med er flytt. Det gjorde ett bra jobb och nu är det bara att packa upp alla lådorna. Önska mig lycka till!