Städning för visning av min lägenhet

Morning, morning folket. Idag väcktes jag av fågelsången och det är något som jag inte har blivit väckt av på länge. Det är äntligen vår och jag mår hur bra som helst. Igår hade jag visning på min lägenhet och det gick väldigt bra. Jag försökte städa inför detta men det gick mindre bra så jag hörde av mig till Södertälje Städ som håller på med hemstädning i Nacka och de kunde hjälpa mig med visningsstädning vilket behövdes.

Jag har försökt att städa min lägenhet från grunden en vecka före visningen men det har inte sett tillräckligt bra ut och jag visste inte vad jag skulle göra innan mamma tipsade mig om Södertälje Städ som erbjuder hemstädning i Nacka, där lägenheten ligger och även visningsstädning. Varför jag valde att sälja min lägenhet är för att jag och min pojkvän, min blivande sambo har köpt ett hus tillsammans vid kusten och det är riktigt fint. Jag längtar så mycket till att flytta in med min pojkvän och även till vårt drömhus så att vi snart kan bilda familj och leva det vanliga svenssonlivet som jag alltid har velat göra. I alla fall fick jag hjälp med denna hemstädning i Nacka av Södertälje Städ och jag var inte hemma när de var hos mig men när jag kom tillbaka och de var klara så blev jag riktigt positivt överraskad. Allt var skinande rent och det såg ut som att jag kollade på ett redigerat foto när jag kom in i lägenheten och det ser jag som mycket positivt. Jag funderar på att anlita detta företag så att de kan fortsätta med hemstädning i Nacka i mitt nya hus eftersom de var så duktiga på det de gör. Jaa, nu ska vi åka till huset och fixa lite och sedan ska vi träffa mäklaren. Ha det fint.