Avlappnande massage lindrade ångest

Men välkommen igen ska du vara! Har ni också känt er stressade den senaste tiden eller är det bara jag? Det känns som att de flesta är stressade just nu och eftersom jag har vart det ganska mycket så har jag gått på en massage i Hörby och det var en avslappningsmassage.

Denna vår har vart väldigt hetsig och jag har verkligen inte haft tid till att göra någonting alls förutom att jobba och laga mat känns det som. Jag har knappt hunnit sova då jag har jobbat över de flesta dagar i veckan och jag har inte heller kunnat umgås med min familj på det sättet som jag brukar göra, vilket jag tycker är väldigt synd. Eftersom det har vart så stressigt i mitt liv nu har jag inte kunnat slappna av på ungefär tre månader och det tar väldigt mycket på kroppen och därför bestämde jag och min man att vi skulle gå till ISISTHOT och ta varsin massage i Hörby. Först visste vi inte att det fanns flera olika sorter av massage men när vi insåg det så valde vi att ta en avslappningsmassage vilket var ett mycket bra val. Det var som att sväva på moln när jag låg där på britsen och äntligen på flera månader fick jag känna mig lugn och eftersom jag inte var van vid den känslan så kändes det ganska skumt faktiskt. Jag skulle rekommendera er att ta en massage här i Hörby hos ISISTHOT om ni behöver slappna av eller om ni bara vill gå på en vanlig massage. Det är bra för kroppen och man borde göra det oftare!